Voor Een Massage Die Persoonlijk Is Afgestemd Op Jouw Wensen

Published Jun 10, 21
6 min read

Deep Tissue Massage De Juiste Keus Voor Jou?

De eerste keer vond ik het wel eng, maar de volgende keren voelde ik me al gauw op m’n gemak. Wel moest ik wennen aan de kledij (schort!). Pijn heb ik nooit gevoeld. Inmiddels heb ik ook wel eens wat last van mijn lies. Ook dat behandelde Jeroen Postma dan.

Ik had rugklachten en was hiervoor onder behandeling geweest bij andere zorgverleners, zonder succes. Ik ben erg tevreden over Chiropractie Leiden en ben onder behandeling gebleven ondanks dat mijn acute klachten ondertussen lang verdwenen zijn. Dit doe ik om een terugval te voorkomen. Ik heb nooit pijn ondervonden bij de behandelingen en vind de chiropractoren bij Chiropractie Leiden ontzettend kundig. Fysiotherapie Rotterdam.

Een Chiropractor Is Universitair

Telkens als ik voor een controle ga worden de standen van mijn schouders en bekken weer gemeten “.(Mw. Roes, Wassenaar, 63 jaar). Ik had een nekhernia die niet te opereren was “Wij zijn al enkele jaren onder behandeling bij Jeroen Postma. Mijn man had last van zware hoofdpijnen en ik had een nekhernia die niet te opereren was.

Er werd tegen ons gezegd dat wij ‘met het pijn moesten leren leven’. Via mijn zwager kwamen wij dan bij de chiropractor terecht, eerst in Soest. Dat was niet te doen, dus via de chiropractor in Soest kwamen wij bij Chiropractie Leiden - Yules Masseert. Wij dachten eerst ‘een kraker? Niets ervan! Die komt niet aan ons lichaam!’.

Masseren Rotterdam

Wij zijn van onze klachten af. Zelf liep ik voor mijn klachten al acht maanden in de ziektewet, voordat ik bij een chiropractor onder behandeling kwam. Daar word je echt niet vrolijk van! Kon mijn hoofd niet bewegen, geen kopje optillen. Wij vinden dat Jeroen Postma en medewerkers uitstekend werk verrichten en alles goed uitleggen.

(Dhr. & mw. van der Kolk). Soms waren de rugklachten zo erg dat ik een aantal dagen bedrust moest houden - Chiropractor Rotterdam. “Op vijfentwintigjarige leeftijd had ik af en toe behoorlijk last van lagerugklachten. Soms was het zo erg dat ik een aantal dagen bedrust moest houden. Via een tennislerares die bij een chiropractor in Heemstede liep, ben ik met Chiropractie Leiden in contact gekomen.

Oedeemtherapie - Chiropractie - Chiropractie - RugcentrumDus toen hij in Leiden een eigen praktijk opende, ben ik dus met hem meegegaan. Natuurlijk was ik in het begin wel bang voor de behandeling, denkend dat het pijn zou doen. Niets is minder waar. De behandeling was totaal niet pijnlijk. Meteen na de eerste keer was er al resultaat en waren de klachten grotendeels verdwenen.

Wat ik als prettig ervaar bij Chiropractie Leiden, is dat er bij ieder bezoek door middel van metingen en gesprekken met de chiropractor, bekeken wordt hoe het met de houding van het lichaam gesteld is en zo nodig gecorrigeerd moet worden. Hierdoor val ik niet meer terug in de oude pijn (Masseren Rotterdam).

Massage Rotterdam

Mijn rug zal altijd wat gevoelig blijven maar mede dankzij de chiropractor kan ik alles doen wat ik wil, zoals tennis spelen, stijldansen en yoga (Massage Rotterdam). Ik raad dus iedereen aan die rugklachten heeft, om naar de chiropractor te gaan en weet zeker dat men bij Chiropractie Leiden in goede handen is; het zijn mensen met jarenlange ervaring!”.(Mw.

Schimmel, Beverwijk, 57 jaar). Ik laat me om de drie maanden behandelen, last of geen last. “Na mijn verhuizing kwam in aanraking met Chiropractie Leiden via een chiropractor in Vlissingen. Ik had rugklachten. De behandelingen hebben mij goed geholpen. Ik laat me om de drie maanden behandelen, last of geen last (Chiropractie Rotterdam).

Voor Een Massage Die Persoonlijk Is Afgestemd Op Jouw Wensen

Ik heb veel mensen in mijn omgeving aangeraden om naar Chiropractie Leiden te komen maar mensen blijven nog steeds huiverig te zijn over chiropractie uit onwetendheid. Zolang ik baat erbij heb, blijf ik onder behandeling. Er is namelijk niets engs aan!”.(Mw. M. Biemans-Verduin, Leiderdorp, 74 jaar). Fysio Rotterdam. Ik vond het niet eng, maar juist fijn.

Mijn moeder zei toen dat ik wel een keer mee kon gaan naar de chiropractor. Ik vond het niet eng, maar juist fijn. Masseren Rotterdam. Als je vandaan komt heb je geen last meer en dan ben je blij dat je er naar toe bent gegaan. De chiropractor zegt dat het geen pijn doet en dat klopt ook.

390 Ideeen Over Chiropractie

Mijn broertje is ook al een keer geweest”.(Anke Vromen, Leiden. 8 jaar). Steeds meer last van mijn rug “Rond mijn 45ste jaar kreeg ik steeds meer last van mijn rug. Op zeker moment zo erg dat ik maanden mijn werk moest verzuimen. Ik was technisch chef in een middelgrote drukkerij.

25 Soorten Massage: Welke Kies Jij?Fysiotherapie Rotterdam

In het ziekenhuis werd me verteld dat ik ermee moest leren leven. Ik liep krom, verging van de pijn en dreigde afgekeurd te worden… Rond die tijd zag ik een programma op TV over verschillende disciplines waaronder chiropractie - Fysio Rotterdam. Een patiënt vertelde over zijn behandeling bij een chiropractor en hij was zo enthousiast over zijn bevindingen dat dat me tot nadenken dwong… In het begin onderging ik een behandeling twee maal per week; later werd het twee keer per maand en nu nog slechts twee maal per jaar ter controle en bij wijze van ‘onderhoud’.

Wat Is Het Verschil Tussen Fysiotherapie En Chiropractie

Massage - Chiropractie FysiotherapieChiropractie Bij Artrose: Duim, Heup, Nek, Schouder, Hand

In januari begon ik iedere zaterdag 20 km te lopen en dit per maand op te voeren om tot 40 km uit te komen… Dankzij chiropractie ben ik uiteindelijk nooit afgekeurd en kon ik mijn werk weer volledig verrichten. Tien jaar terug werden de consulten niet door mijn verzekering vergoed; later weer wel. Masseren Rotterdam.

Waarom zou ik niet voor mijn lichaam overhebben wat ik voor mijn auto doe? “Een aantal jaren geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Chiropractie. Ik had al heel lang rugklachten die af een toe een acuut karakter aannamen (Chiropractor Rotterdam). Chiropractor Rotterdam. Van een buurvrouw hoorde ik wat meer over deze discipline en over haar goede ervaringen bij Chiropractie Leiden.

Combinatie Chiropractie En Fysiotherapie Blijkt Zeer Effectief

Het heeft me dan ook veel moeite gekost om de eerste afspraak te maken. Maar bij het eerste bezoek kwam ik meteen tot rust. Ik kreeg het gevoel dat iemand mij eindelijk goed begreep en naar mij luisterde. Een grondig onderzoek volgde en men ging mij duidelijk uitleggen wat er met mij aan de hand was en wat men voor mij kon doen.

De chiropractor vertelde mij toen dat, omdat mijn klacht een chronisch karakter had aangenomen, door de jaren heen, dat ik er goed aan deed om, om de zoveel maanden, een controleafspraak te maken bij wijze van ‘onderhoudsbeurtje’. Op dat moment zag ik het nut er niet van in want, ik was tenslotte klachtenvrij!? Een paar maanden later kwamen de klachten terug - Chiropractor Rotterdam.

Chiropractor Rotterdam

De behandelingen maar ook alles wat ik de praktijk heb geleerd omtrent mijn eigen rug en lichaam hebben ervoor gezorgd dat ik pijnloos door het leven kan gaan. Ik ben mijn buurvrouw het erg dankbaar!”.(Nelleke van Katwijk, Roelofarendsveen). Een probleem had met een z. g. SI-gewricht “Enige tijd geleden kreeg ik last van mijn onderrug.

Bij een bezoek aan mijn huisarts werd er geconstateerd dat ik een probleem had met een z - Chiropractie Rotterdam. g. SI-gewricht. De huisarts stuurde mij direct naar Chiropractie Leiden. Bij het eerste bezoek werd er goed uitgelegd hoe de aanpak en de behandelingen zouden verlopen. Na + 6 behandelingen werd de pijn minder.

More from Massage praktijk

Navigation

Home

Latest Posts

Chiropractoren

Published Sep 30, 22
10 min read

Gespannen Rug

Published Aug 15, 22
10 min read

Gespannen Rug

Published Aug 10, 22
10 min read